Voor het creŽren van een mooi ontwerp heb ik u als tuineigenaar nodig. Uw ideeŽn en wensen samen met mijn kennis en creativiteit zorgen voor een tuinontwerp waar u zich in thuis voelt.

Tijdens het eerste kosteloze bezoek aan huis kom ik met u kennismaken Bekijk ik graag uw tuin. En gaan we het natuurlijk hebben over uw tuin wensen. Hoe wilt u de tuin gaan beleven? Al deze gegevens zijn een leidraad voor het schetsontwerp. Wat weer geeft uit welke onderdelen uw tuin gaat bestaan. (bijvoorbeeld: terras,vijver,bestrating, bomen,hagen,vlonder.) Zo ontstaat er een basisschets, en informeer ik u over de tarieven

Na uw opdrachtbevestiging vind er een tweede gesprek plaats, we kunnen het ontwerp eventueel nog wat aanpassen. En bespreken we welke materialen er in de tuin gebruikt moeten gaan worden. In dit gesprek heb ik het dan ook graag met u over het beplantingsplan. Welke planten ziet u graag in uw tuin!

Dan kom ik bij u terug met het definitieve ontwerp met beplantingsplan en uitgewerkte offerte zodat u een duidelijk overzicht krijgt van alle kosten. Daarnaast zullen gemaakte afspraken, betaling en planning schriftelijk worden bevestigd.